Kober peuterspeelzaal en BSO

Peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang

Peuteropvang Spiegeltuin (2-4 jaar)
Spelenderwijs leren peuters heel veel, ze wennen aan een nieuwe omgeving en leren omgaan met andere peuters. Naast de ideale locatie in de school draagt dit bij aan een optimale voorbereiding op de basisschool. Plezier maken met andere kinderen en samen spelen staat voorop. We kleien, verven, kleuren, plakken, zingen samen en lezen voor. Je peuter ervaart, ontdekt en leert zo iedere dag weer nieuwe dingen. 

Voor- en Vroegschoolse educatie (VVE)
Spiegeltuin heeft een VVE-programma. Met dit programma besteden we extra aandacht aan de Nederlandse taal. Zodat kinderen die dat nodig hebben straks een goede start maken op de basisschool. Als jouw kind in aanmerking komt voor het VVE-programma krijg je, via de verpleegkundige en de arts van het consultatiebureau van Thuiszorg West-Brabant, hiervoor een verwijzing.

Buitenschoolse opvang Spiegeltuin (4-13 jaar)
De bso is een gezellige en sfeervolle plek waar we van diverse lokalen gebruik kunnen maken. Iedere maand is er een leuk activiteitenprogramma. Daarnaast bieden we een paar keer per jaar workshops aan. Denk aan bijvoorbeeld dansen, koken, jongleren en instrumenten bespelen. Natuurlijk gaan we ook lekker buiten spelen. Bso Spiegeltuin vangt kinderen op van:

Wil je meer informatie over onze opvang, kijk dan op de website:
https://www.kober.nl/locaties/spiegeltuin

Daarnaast ben je altijd welkom met je kind om bij ons te komen kijken.
Maak een afspraak via de mail of bel ons!

Unitmanager Kober Kindercentra
Wendy Kragt